CASES.
Screenshot 2020-10-04 at 13.29.43.png

BRUIS.

DESIGN SPRINT

Uniek woonconcept voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking en ouderen.

 

DE CHALLENGE

Een unieke plek waar we samen mogen wonen, werken, sporten en beleven. Waar we zorgen voor elkaar en met elkaar. Waar je ertoe doet en gezien wordt met al je unieke talenten. Ook als dat niet (meer) vanzelfsprekend is

Dat zorgt voor een bruisende omgeving, met aandacht voor elkaar en de juiste zorg.

DE TOOL

Een remote Design Sprint. Een team van 9 specialisten heeft zich online 5 dagen bezig gehouden met de vraag "Waar moet BRUIS aan voldoen om te zorgen dat jij er gelukkig bent"?

DE UITKOMST

Een prototype van het marketing materiaal dat we getest hebben met echte potentiële bewoners. EN het allerbeste: het startschot voor deze unieke woonplek!

HET VERVOLG

The Next Lab blijft betrokken als Change Maker en Proces Begeleider. Marieke helpt BRUIS met de juiste stappen en het borgen van deze zorginnovatie.

Masterfoods

ONLINE BRAINSTORM GOOGLE STYLE

Culinaire inspiratie voor Chefs tijdens Covid-19

 

DE CHALLENGE

Hoe zorgen we als de #1 Master in Food dat we Chefs blijven inspireren ten tijde van Covid-19.

 

DE TOOL

Een online Google Brainstorm. Vijf mensen van de klant hebben we door een power sessie van 3 uur begeleidt en daarbij een zee van gave ideeën gegenereerd.

 

DE UITKOMST

3 storyboards uitgewerkt tot direct toepasbare ideeën voor de website.

 

HET VERVOLG

Twee ideeën zijn direct geïmplementeerd op de website van deze marktleider. Het derde idee gaat live zodra er weer ruimte is voor live evenementen

education.jpg
einstein+next+lab-640w.jpg.png

facilitator training

Training

Facilitator training voor professionele business consultants 

 

DE CHALLENGE

Landelijk werkende professionele IT & Business Consultancy organisatie wil de fijne kneepjes van het faciliteren van 1-daagse Focus Sprints leren.

 

DE TOOL

Tweedaagse training - netjes op 1,5 meter afstand in lekker grote ruimte - voor 5 consultants tot Focus Sprint Facilitator.

DE UITKOMST

5 gecertificeerde Focus Sprint Facilitators in staat om binnen een dag focus en energie aan te brengen in lastige vraagstukken voor hun klanten.

 

HET VERVOLG

Krachtige nieuwe tool die per direct in gezet kan worden voor hun business en hun klanten. En met succes! Binnenkort ook de training tot Online Facilitator.